En tur ud i det grå og det grønne

Dansk

2014 Geocaching 050614 (1)

Da Ledsageren som sagt havde fri i torsdags, besluttede vi os for at tage på geocaching, hvilket er en slags international skattejagt, hvor man får koordinaterne at vide, og så skal man selv finde posterne, som nogle gange kan være meget vanskelige at få øje på. Vejret så temmelig gråt ud, men vi havde nu OK vejr det meste af turen, og så pakkede vi en fornuftig taske med paraply og regntøj.

2014 Geocaching 050614 (3)

Vi startede med at sætte kurs mod Fyens Hoved, hvor vi fandt den første post tæt på en bro.

2014 Geocaching 050614 (9)

Derefter fandt vi en anden, der lå meget tæt ved, og som ledte os forbi en indhegning med får, hvor nogle af dem var meget pelsede. De mæh’ede venligt af os.

2014 Geocaching 050614 (6)

Herefter blev kursen sat mod Langø, som sandelig lever op til sit navn. Vi fandt et par poster undervejs ud til spidsen, hvor den sidste skulle ligge, og da klokken var omkring 12.30, da vi nåede derud, overvejede vi at spise vores medbragte frokost dér, men lige på det tidspunkt – da vi var allerlængst væk fra bilens tørvejr – besluttede skyerne sig for at nu skulle de leve op til DMIs lovning om regn. Og så stod det ellers ned. Vi kravlede i regntøjet, men jeg var nu alligevel ret våd da vi nåede tilbage til bilen. I det mindste havde det ikke regnet før, så det var ikke en spildt vandring, men jeg havde nu ikke lyst til at lede efter flere poster.

2014 Geocaching 050614 (10)

Jeg havde egentlig håbet på at afslutte dagen med en is i Kerteminde (til trods for de grå vejrudsigter), men det blev ikke til noget, så vi spiste i stedet hjemmelavet is fra fryseren til dessert om aftenen. Det var mindst lige så godt, og sikkert også billigere sluppet.

2014 Geocaching 050614 (17)

Reklamer

One thought on “En tur ud i det grå og det grønne

  1. Geocaching er en virkelig hyggelig sport. Har selv fundet omkring 3000 caches indtil videre. Det er bare en herlig måde at blive luftet på 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.