Vaffeldag 2018

Dansk

Årets vaffeldag faldt meget belejligt på den første søndag i påskeferien, så der var god tid til at fejre dagen. Udover det sædvanlige tilbehør af syltetøj, sukker og sirup, så var der også nougatcreme (nougat smeltet i fløde, afkølet og herefter pisket) samt stracciatellacreme (marengs blandet med flødeskum samt chokoladestykker).

Vafler er også gode, og det er hyggeligt at kunne sidde og bage dem ved bordet, men pandekager er nu stadig min favorit. Vi har dog snakket om en dag at prøve at få “salte vafler” til aftensmad, altså nogle med fx persille eller løg eller hvad man nu kan finde på. Det handler om lige at finde anledningen.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.