Travlt, travlt, travlt

Dansk

2016 Regnbue 040816 (2)

Det kræver sit at få ordnet andet end hvad babyen nu har lyst til at foretage sig, og da hun har haft nogle aftener, hvor hun gik sent i seng, så har der heller ikke været så meget energi til at skulle opdatere bloggen. Nogle gange er det vi har mest lyst til, når babyen først sover, bare at sidde i sofaen og stirre på fjernsynet. Det kræver ikke så meget af os.

2016 Gave 140816

For noget tid siden lykkedes det mig at fotografere en regnbue, og så har babyen fået et par ekstra gaver, blandt andet lidt tøj fra en onkel og tante fra min fars side af familien, og nogle små badeænder af mine forældre. Frøken Curie er normalt meget glad for at komme i bad, men for lidt tid siden havde hun vist en traumatisk oplevelse, hvor hun muligvis fik lidt vand i øjnene eller sæbe i munden, eller hvad der nu skulle til, så nu er hun knapt så vild med det. Vi tager derfor pt. en pause, hvor hun kommer i brusebad i stedet, hvilket hun dog også ser ud til at synes er sjovt, og så prøver vi badekaret igen i næste uge.

2016 Badeand 140816 (2)

Jeg fik også købt en ret fordelagtig deal for noget tid siden, bestående af værdibeviser til en færdig menu fra vores lokale SuperBrugs, kun 65 kr per person (man skulle købe til minimum fire personer). Så fik man 800 g kamfilet, 4 kyllingebryster, brød, en kæmpe portion pastasalat samt flødekartofler. Det var ganske udmærket, og vi havde så rigeligt mad til to personer! Jeg tror vi spiste os mætte tre dage i træk. Måske det skal gentages en anden gang, hvor aftensmaden skal gå lidt stærkt, og hvor man ikke tænker så meget over hvad man spiser.

2016 Middag fra SuperBrugsen 100816

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.