Til middag igen

Dansk

2016 Spisning 090716 (13)

For en uges tid siden var vi inviteret til sommerspisning hos mine forældre, hvor menuen igen stod på masser af lækker mad. Til forret var der gazpacho, der godt nok var købt på flaske i Netto, men den smagte stadig rigtig godt (en af Ledsagerens yndlingsspise er tomatsuppe, så han var vældig tilfreds). Dette blev fulgt af en art cæsar-salat, hvor kylling dog var erstattet af laks. Den var også rigtig god, og jeg kunne sagtens have spist mere af den, men skålen var tom, og der var både hovedret og dessert til følge.

Til hovedret var der vist næsten-langtidsstegt svinekam og et hav af tilbehør, der bestod af stegt salat i sesamdressing (noget jeg har hørt om men aldrig selv nået at få testet), mozzarella og tomat med friturestegte kapers, søde kartofler, bagt peberfrugt med oliven samt aubergine med granatæblekerner – en masse spændende grøntsagsretter. Jeg er ikke så vild med kapers, da de hurtigt bliver nogle kraftige saltbomber, men den stegte udgave smagte fint uden at være alt for salt.

Af drikkvarer fik jeg serveret nogle sodavand af “Fat Dane”, som vist er en lille nykommende produktion. Jeg fik kun smagt den med rabarber, som dog også var udmærket.

2016 Spisning 090716 (1)

Desserten var en dansk pavlova dækket af lækre friske bær, og alt hvad der siger marengs blandet med creme/flødeskum kan ikke slå fejl hos mig – med mindre man kommer kapers i, men så er man jo også mærkelig. Desserten var helt klart aftenens mest fotogene ret, så den slutter jeg indlægget af med.

2016 Spisning 090716 (18)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.