Små katte, små stakler

Dansk

2016 Monty 290616 (3)

Den stakkels Monty har været syg nu i efterhånden meget lang tid med en evigt tilbagevendende blærebetændelse. Selv utallige tiltag og diverse mediciner fik ikke bugt med det, og han blev ved med at have blod i urinen, smerter og var slet ikke sig selv humørmæssigt. I lang tid holdt han sig nede i kælderen, hvilket slet ikke er hans normale adfærd. Normalt er han meget nysgerrig og snakkesalig. I dag var han så ved dyrlægen igen, igen, hvor de tog røntgenbilleder af ham, og så opdagede de to store blæresten i hans blære. Selvom de havde testet hans urin for blæresten, så var der ikke nogen afslørende krystaller i, og så var det ikke til at vide, at de var der alligevel. Men nu er årsagen forhåbentlig fundet, og i næste uge skal han så på operationsbordet og have dem fjernet. Først skal han lige trappes ud af den medicin, som han er på i øjeblikket. Vi håber på at han herefter vil blive sig selv igen. Nu ved vi i det mindste hvad han fejler.

De store, runde, hvide cirkler på nedenstående billede er de to blæresten, og den mere gennemsigtige cirkel er hans blære. Så er det ikke så sært, at han har haft det så skidt. Han var i narkose, da de lavede undersøgelserne, og han er stadig lidt ør og rundtosset, hvilket muligvis også fremgår af det øverste billede.

2016 Montys røntgenbilleder 290616 (3)

Men til trods for at han skal opereres, så er det stadig gode nyheder. Det ville være værre, hvis han havde det skidt uden at de kunne sige hvorfor.

2016 Monty 290616 (2)

Dagens andre gode nyheder er at lille Frøken Curie fik besøg af sine oldeforældre, og selvom hun brugte meget af sin tid på at prutte på sin oldemor, så fik vi stadig hjemmelavede pandekager samt jordbærgrød i gave, hvilket blev kombineret med lidt flødeskum til aftensmaden.

2016 Pandekager og jordbærgrød i gave 290616 (2)

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.