Fra fuld til tom til fuld igen

Dansk

Jeg har en eller anden evne til at kunne ommøblere fryserens indhold, så selvom fryseren før så helt fyldt ud, så bliver der lige pludselig 1½ skuffe fri til de store mængder af boller, som jeg bagte i går. Jeg tror det må være alt det tetris jeg spillede, da jeg var mindre.

Jeg er for længe siden gået over til at bruge tørgær, når jeg bager, for det er så nemt at have liggende i skuffen, og jeg fik vist brugt 8-9 pakker i går, så det blev alligevel til en del bagning. Jeg fik også først hevet de sidste boller ud af ovnen omkring kl. 15, og så var jeg egentlig også lidt træt. Jeg bagte tre typer denne gang. Der var de “sædvanlige” med knækkede hvedekerner og spinat, mysliboller med de sidste para- og jordnødder samt noget tørret abrikos jeg havde liggende, resten af en pakke all-bran morgenmadsprodukt, som jeg ikke var så vild med at spise alligevel, og revet squash, og den tredje bolle var med græskar- og solsikkekerner samt revet knoldselleri. Jeg kom også en smule maltmel i, men det var mest for farvens skyld, så det smagte ikke så meget igennem. Der skal vist en del i, før det bliver til rigtigt maltbrød.

Gårsdagens aftensmad bestod derfor af oste- og pølsebord med friskbagte boller, hvilket altid er en succes.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.