Vaffeldag 2016

Dansk

2016 Vaffeldag 250316 (4)

Fredag den 25. marts blev det endnu engang International Vaffeldag, og det blev fejret på behørig vis hjemme hos os, også selvom jeg ikke lige nåede at blogge om det, førend resten af weekenden blev meget travl.

Vi eksperimenterede ikke helt så meget med fyldet, som vi tidligere har gjort, men det blev alligevel til nogle favoritkombinationer alligevel. Vi brugte den sædvanlige opskrift på vafler, og så gjorde jeg også et forsøg hvor jeg dryssede lidt blåbær hen over dejen umiddelbart inden bagning. Blåbærrene holdt sig forbavsende fine i vaflen, også selvom de egentlig ikke rigtig smagte af så meget (men det gør blåbær sjældent).

2016 Vaffeldag 250316 (3)

Tilbehøret bestod af:

  • Sukker
  • Kanelsukker
  • Banan
  • Blåbær
  • Hjemmelavet syltetøj
  • Sirup
  • Chokoladeknapper
  • Nutella
  • Flødeskum
  • Honning med marcipan

2016 Vaffeldag 250316 (1)

Sidstnævnte er noget vi havde med hjem fra Karls Erlebnis Dorf i Rügen i Tyskland sidste år. Vi havde købt 4-5 forskellige små glas med fx havtorn og marcipan, jordbær og marcipan og som her honning med marcipan, og honningen fungerede bedst ud af de forskellige typer, da den smagte både af honning OG marcipan, hvor de andre var lidt for syltetøjsagtige og de 2 % marcipan forsvandt hurtigt mellem bærrene. Honning og marcipan kan dog varmt anbefales, så det kan godt tænkes at vi køber et ekstra glas, hvis vi kommer forbi en anden gang.

2016 Vaffeldag 250316 (5)

Min favoritkombination var nok nutella, frisk banan og flødeskum. Det kan man aldrig helt gå fejl af.

2016 Vaffeldag 250316 (2)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.