Tærtens Dag 2016

Dansk

2016 Tærtens Dag 140316 (1)

Den 14. marts er International Tærtedag, så selvfølgelig fik vi tærte i går. Jeg brugte en rest butterdej, som jeg havde i fryseren, men resultatet blev ikke helt som håbet, da bunden var lidt for blød, da resten var færdig. Til gengæld smagte fyldet rigtig godt, og de færdigbagte dele af tærten var også udmærkede. Jeg har endnu en klump hjemmelavet butterdej i fryseren, så jeg kan heldigvis gøre et nyt forsøg på et tidspunkt. I tærten var der squash, edamamebønner, rødløg, feta og rejer marineret i tandoori masala krydderi, og så blev der serveret en enkel creme fraiche dressing ved siden af.

Der var også tærte til dessert, og da jeg jo gerne var fri for at skulle stå med to forskellige deje, så faldt valget af den søde tærte på en type, der også kunne bruge butterdej. Derfor blev det en æble tarte tatin, som smagte fint, men – når det nu skal siges – mest af alt ligner slask på en tallerken, når man vender den ud. Jeg gad ikke lige bruge en masse energi på præsentationen, så så længe at resultatet smagte godt, så var det vigtigste klaret.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.