Ris med det hele

Dansk

2016 Ristaffel 250116 (1)

I går stod den essentielt på en meget enkel ret, der dog alligevel formåede at tage sig meget attraktiv ud. Man kan argumentere, at et af mine nytårsforsøg er at få sat mere fisk på bordet herhjemme. Det er ikke fordi, at vi ikke kan lide fisk, vi synes bare det er vanskeligt at finde på gode og spændende måder at servere det på. Selvom man siger, at man kan koge den, stege den, dampe den og bage den, så ender den altid med at være ens i sidste ende, og så kan det være svært at føle sig inspireret.

Nu tog jeg mig dog tid til at søge efter interessante fiskeopskrifter på nettet, og en af de idéer jeg faldt over var ristaffel med fiskeboller i karrysauce, så det stod på menuen i går. Udover den hjemmelavede karrysauce med de købte fiskeboller (13 kr for fiskeboller nok til 2 personer er også vældig billig aftensmad, hvis man tænker i de baner) samt risen bestod tilbehøret af agurk, tomat, vandkastanjer, mango, hjemmeristede jordnødder, majs, peberfrugt, rosiner og bambusskud.

Det hele tager lidt tid at anrette, men derudover er det rigtig nemt at have med at gøre, man kan bruge de grøntsagsrester man har, og så smager det godt. Det er nok ikke sidste gang, at vi får ristaffel. Fiskebollerne var også fine, så det er nok heller ikke sidste gang, at vi får fisk i den udgave.

2016 Ristaffel 250116 (3)

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.