De nye hjul

Dansk

2016 Barnevogn 170116 (1)

Så fik vi endelig barnevognen hjem. Egentlig fik vi den i julegave, men et par dage efter den var blevet købt skete alt det med den dårlige scanning og så videre, og så endte den med at blive parkeret i Jylland i en måneds tid, da jeg ikke havde lyst til at se på en barnevogn, hvis vi ikke fik brug for den alligevel.

Det er utroligt så stor sådan en barnevogn er, når babyen er så lille, og der er mange små dimser og dutter til, og en masse knapper man skal trykke på, og man skal kende tricket med hvordan man slår den op og klapper den sammen. Det er en hel videnskab i sig selv. Umiddelbart er vi dog ganske tilfredse med den. Jeg havde hørt, at der kunne være MANGE måneders ventetid på sådan en barnevogn (jeg forstår ikke rigtig hvorfor), og da vi ikke gik så meget op i farven på den, så spurgte vi hvilke de havde på lager, og denne her var så blandt dem. Det var heldigt at den viste sig at være pæn (i kataloget så den meget marineblå ud, hvilket nok ville være for meget). De havde også en “jeans”-farvet, som jeg dog ikke brød mig om, og vi ville ikke have den i ren sort. Vi overhørte i en af butikkerne et par, der var inde for at bestille barnevogn, og kvinden sagde, at hun i næste uge ville være halvvejs (altså cirka 20 uger), og ekspedienten sagde, at så var de ved at være lidt sent ude, hvis de ville være helt sikre på at have den inden babyen ankom. Jeg kan slet ikke forstå, hvorfor det skal tage næsten et halvt år at få en barnevogn leveret.

2016 Barnevogn 170116 (5)

Der blev selvfølgelig også indkøbt lidt nødvendigt tilbehør til den, for en lift skulle vi naturligvis have, og siddesele, myggenet og regnslag samt pusletaske. Ekspedienten forsøgte godt nok at snyde os med pusletasken, har jeg nu fundet ud af. Den pusletaske der er tiltænkt denne barnevognsmodel koster 500 kr, og det var også den vi købte med. Da damen så skulle pakke det hele sammen ville hun pakke nogle af de små ting ind som gaver, og på en eller anden måde forsvandt pusletasken ind i kassen sammen med barnevognen. Derfor blev damen i tvivl om hvor pusletasken blev af, og om vi havde fået den med, så hun fandt en anden til os – som jeg så nu, hvor vi har fået pakket det hele ud, kan se er af et andet og billigere mærke. Den pusletaske som hun gav os kostede kun 300 kr, selvom vi havde betalt næsten dobbelt så meget for den. Vi lader dog være med at gøre et nummer ud af det, når nu vi fandt den RIGTIGE pusletaske inde i papkassen, så vi nu faktisk har to, men jeg synes da det er dårlig stil at hun giver os et langt billigere mærke end det vi har betalt for. Så er det kun velfortjent at hun i sidste ende kun snyder sig selv!

I torsdags skulle vi have været til vores første omgang fødselsforberedelse. Det er tema-forelæsninger, hvoraf der skulle være fire. Ledsageren tog endda tidligt fri fra arbejde for at vi kunne nå det, for det starter kl. 15.30, og da vi så kom derud, var det aflyst. Jeg kan godt forstå at der kommer noget i vejen, så de bliver nødt til at aflyse det, men jeg synes ikke det er i orden at den eneste varsel man får er et håndskrevet skilt på døren. Så skal ALLE jo komme forgæves, også dem der kommer andre steder fra på Fyn. De kunne jo lægge det på deres hjemmeside, så man havde en chance for ikke at spilde sin tid. Det var lidt træls, men så brugte vi den ekstra tid på at køre nogle ærinder, og vi tog blandt andet i en af babybutikkerne igen, hvor vi købte en puslehynde til 150 kr. Jeg har efterhånden besøgt de tre største babybutikker i Odense flere gange, og puslehynder er meget dyre i forhold til hvad jeg synes de burde tage for sådan en omgang blød plastik, og de fleste puslehynder koster normalt 300-400 kr. Derfor valgte jeg alligevel den lidt kedeligere model til kun 150, og når nu man alligevel lægger et håndklæde hen over, så er det vel lige meget, at mønsteret ikke er så spændende.

På torsdag prøver vi så at tage til fødselsforberedelse igen, og så håber jeg at det ikke er aflyst denne gang, ellers bliver jeg vældig utilfreds. Bagefter spiser vi aftensmad i IKEA, hvor vi også køber reoler, tremmeseng og diverse til børneværelset, som NÆSTEN er malet færdig. Vi mangler bare lige panelerne, hvilket vi forhåbentlig bliver færdige med i løbet af den kommende uge. Jeg glæder mig til at jeg kan begynde at indrette. Jeg er meget spændt på at se slutresultatet!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.