Pyntesyge

Dansk

2016 Januarudsalg 030116 (2)

Man skal udnytte januarudsalget mens tid er, skønt det ikke virker som om, at der er særlig mange babyting, som bliver sat på tilbud. I modsætning til så mange andre varer, så falder babyting ind under kategorien “Nye Forældre (Tror De) Har Brug For Det og Køber Det Også Selvom Det Ikke Er På Tilbud”, og så gider producenterne selvfølgelig ikke sætte prisen ned. Babytøj kan man nu godt finde lidt af, og vi fik købt en madras til barnevognen til 25 % rabat, selvom det ikke er ensbetydende med, at den ikke stadigvæk var dyr. Monty syntes det var nogle mærkelige gaver, som vi havde købt til ham. Han kunne i hvert fald ikke huske at have ønsket sig det, og hvordan skulle han få poterne ned i de små ben?

2016 Januarudsalg 030116 (4)

Jeg var tilfreds med, at jeg fik købt lidt i flere forskellige farver, så der er både grønt og blåt og hvidt og lillat og lyserødt. Jeg har ikke noget imod, at der også er røde og lyserøde ting, men det skal ikke blive alt for kønsfikseret. Det er også derfor, at børneværelset bliver holdt i et mere grønt tema.

2016 Januarudsalg 030116 (6)

Min mor havde også købt lidt babytøj til os, særligt et mariehøne-sæt, som jo ikke var til at stå for, når nu huen havde små mariehøneører. Man skal udnytte den sparsomme tid man har med barnet, hvor det er totalt ligeglad med hvad det har på. Der går ikke lang tid, før det udvikler sin egen mening om den slags, og så er det slut med at give babyen små søde huer på, som man kan fotografere og senere true med at vise frem for skolekammeraterne, hvis barnet ikke rydder op på sit værelse.

2016 Januarudsalg 030116 (8)

I Bilka faldt jeg også over en juledragt, der var sat ned til 15 kr, og jo, egentlig vil kjolen være lidt for stor til babyen, næste gang vi når december, men der er jo en lille nissehætte på, så hvordan kan man modstå det? Monty syntes dog at vi var dumme, da han hjalp os med at visualisere dragten i brug.

2016 Januarudsalg 030116 (9)

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.