Et skridt frem, et tilbage, et skridt frem

Dansk

2015 Morgenhimmel 141215

For en uges tid siden lykkedes det os at få fjernet det gamle, indbyggede skab samt skrivebord i hvad der forhåbentlig engang skal blive et børneværelse, kun for at opdage at man kun kunne fjerne begge dele ved samtidig at rive vindueskarmen ned. Det så jo herrens ud. Vi fik dog hurtigt fat i en håndværker, som også rimeligt hurtigt kom ud (allerede i fredags) for at lappe det sammen samt åbne det vindue, som de tidligere ejere i tidernes morgen havde lukket til med maling og som derfor ikke havde været åbnet i mindst de fem år, hvor vi har boet i huset.

Håndværkeren påmonterede en fin ny vindueskarm, og Ledsageren er nu gået i gang med at spartle de mange huller til, og når dén del er overstået, så kan vi endelig gå i gang med at male. Vi regner med at det står færdigmalet efter nytår, således at vi kan gå på babymøbel-indkøb og indrette værelset (hvilket jo er den spændende del).

Vinduet var dog ikke lige så enkelt at reparere, som man skulle have troet. Håndværkeren kunne godt få vinduet op, men så var der selvfølgelig gået råd i undersiden af vinduet og karmen udenfor, og dét havde han ikke lige tid til at reparere i fredags. Heldigvis kunne han klemme os ind mandag morgen kl. 7.15, hvor han dukkede op og rumsterede i fire lange timer. Det skal nok ende med at blive en dyr fornøjelse, men nu er det i det mindste ordnet. Vi kan jo ikke have et hus, der render rundt med råd i vinduerne.

Det eneste positive ved at skulle op så frygtelig tidligt på en mandag morgen var at det lykkedes mig at fotografere morgenhimlen.

Men NU er der da vel ikke mere, der kan gå galt med det her rum …

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.