Hvis bare det var så enkelt

Dansk

I weekenden fik vi endelig flyttet de sidste ting ud af det gamle kontor, og så blev det tid til nedrivning, da der i det gamle kontor – som snart burde blive børneværelse – var et grimt, gammelt indbygget skab samt en indbygget bordplade. Det hele skulle bare ned, ligesom de tidligere ejere havde gjort i det identiske værelse ved siden af, der i øjeblikket fungerer som gæsteværelse.

2015 Børneværelse 051215 (2)

Der var jo en del mindre arbejde i det, end da vi skulle rive kæmpeskabet i kælderen ned, så det handlede jo bare om at hive det fri fra væggen og så lappe og spartle de huller og smårevner, der skulle dukke op i processen.

Ja, hvis livet dog blot var så enkelt, for den smarte murermester, der i sin tid byggede huset, var enten gal på husejerne eller bare gal i al almindelighed. At fjerne skabet var ikke helt så slemt, men skrivebordsdelen? Nej, den sætter man da ikke fast til væggen, den sætter man fast på vindueskarmen, og DEN sætter man fast til væggen, så da skrivebordet røg, så røg vindueskarmen også!

2015 Børneværelse 051215 (6)

Hvad der blot skulle have krævet lidt spartelmasse, kræver pludselig en håndværker! Hele vindueskarmen er væk, hele vejen hen til væggen, og der er kæmpestore huller i væggen fra der, hvor det hele var monteret. Det er godt nok den åndssvagste måde jeg nogensinde har set at montere en bordplade på! Nu forstår jeg bedre, hvorfor de tidligere ejere opgav at fjerne skab og bordplade i det andet værelse også!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.