Og hvad det ellers kunne blive til

Dansk

I håbet om at få indhentet de sidste billeder, der gemmer sig på lageret, kommer her en opsummering af lidt andre højdepunkter fra sensommeren.

2015 Under Uret Svendborg 280715 (1)

Jeg var blandt andet alene på besøg hos mine forældre, hvor jeg, min mor og min ældste niece tog på shoppingtur og spiste frokost på “Under Uret” i Svendborg. Jeg var dog stadig rimelig mæt fra morgenmaden på det tidspunkt, så jeg nøjedes med at bestille en after eight milkshake, som var ganske udmærket. Den kunne dog godt have klaret både lidt mere chokolade samt lidt mere pebermyntesmag, da ingen af delene var særlig kraftige. Bortset fra det fungerede det dog rigtig godt. Niecen bestilte en fin frokostplatte med burger, pomfritter, lidt frugt og grønt, og min mor bestilte vist nachos (det er svært at vurdere, hvad der gemmer sig under alt osten), som jeg også smugspiste lidt af.

Noget tid senere inviterede min far på hjemmelavede hindbærsnitter – en favorit af hans og også en af mine. Jeg måtte selvfølgelig love at forevige hans hjemmebagerier.

2015 Fars hindbærsnitter 280815 (2)

Mine bedsteforældre inviterede også hele familien til middag. Det er jo noget tid siden efterhånden, så jeg kan ikke præcis huske menuen. Til forret var der vist små “bruschetta” med tomat og feta samt peberrodscreme og rødbede. Til hovedret var der blandt andet hjemmelavet rabarberkompot, små fyldte butterdejsting, salat og kartofler. Til dessert var der den altid gode marengs med is og jordbærskum. Jeg glæder mig til næste år, når den forhåbentlig kommer på bordet igen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.