Fra Lazise til Japan

Dansk

2015 Italien 7 170715 (4)

Det blev den sidste dag, hvor hele familien var samlet i de italienske lejligheder, og vi startede – så vidt min begrænsede hukommelse husker rigtigt – i Lazise, hvor Ledsageren og jeg vandrede omkring og stirrede på det flotte, italienske landskab og byliv.

Senere tog Ledsageren og jeg til et shopping center, hvor vi ikke fandt så meget af interesse, før vi gik op på 1. sal, hvor vi faldt over en sushi restaurant. Da de kun tog 10 euro (under 100 kr!) for en omgang alt-hvad-du-kan-spise running sushi, så påpegede jeg, at vi i grunden ikke havde råd til at lade være, da Ledsageren og jeg er vilde med sushi og derfor kan tage godt fra. Vi kom også på det rigtige tidspunkt, for cirka en halv time efter at vi havde fået en plads var der fyldt godt op ved bordene.

De havde nogle lidt sjove sushi – for eksempel en meget eksotisk variant med ristede løg på toppen!

2015 Italien 7 170715 (11)

Der var også en italiensk klassiker i form af mozzarella oven på en skive tomat, hvilket dog er ganske vanskeligt at spise med pinde. Der var mange forskellige slags sushi, friturestegte og indbagte ting, tag-selv-nudelret fra en lille buffet, dampede kødtingester (den lille “blomst” med ærten i midten), gratis lemonade og små desserter i form af pannacotta og tiramisú. Jeg er også ret glad for de lidt seje sesamkugler med chokolade i midten. For 100 kr. var det en rigtig god frokost! Desværre er der lidt langt at tage derhen, næste gang vi får lyst til sushi.

Den store frokost til trods forsøgte vi alligevel at gøre vores bedste til aftensmaden, hvor mine forældre den sidste aften serverede ristet brød med hvidløg og tomat (enkelt men lækkert) til forret samt wienerschnitzel med polenta og ærter til hovedret. Desserten bestod i at tømme resten af isen fra fryseren.

Vi har jo alle vore prioriteringer, og det er derfor at kun tre af billederne i dette indlæg er af Italien, mens resten er af maden vi har spist. Måske det bliver anderledes i næste indlæg?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.