Egeskov Slot

Dansk

2015 Egeskov Slot 260415 (17)

Sidste weekend besøgte vi Egeskov Slot, primært fordi jeg via arbejdet havde fri adgang på lige præcis den dag for to voksne (og tre potentielle børn), så det besluttede vi os for at udnytte. Vejret kunne have været bedre, da det støvregnede det meste af tiden vi var der, men det betød så også at stedet ikke var overrendt, hvilket var positivt for vores vedkommende (måske knapt så meget for Egeskov Slot, da det var deres åbningsweekend).

Nu havde vi ikke selv børn med, men vi var alligevel imponeret over den store legeplads, som Egeskov Slot ligger inde med, og nu har de også åbnet en ny segway-bane, hvor børnene får små “ridderuniformer” på, når de kører rundt, og der er skjolde foran på segway-maskinen. Konceptet er meget sjovt, men det koster selvfølgelig ekstra at køre en tur, og så kan det hurtigt blive en dyr udflugt, når det koster 180 kr. bare at komme ind på området!

Vi var ikke rundt og se det hele, men vi legede turister på slottet og så deres Falck-udstilling. På slottet var der blandt andet et enormt og meget detaljeret dukkehus, som det vist havde taget 15-20 år at fremstille. Det var selvfølgelig bag glas, så det var lidt svært at få alle detaljerne med på billederne, men det var vældig imponerende. De havde også en montre med gamle bageartikler og deslignende, hvilket jeg naturligvis også fandt interessant at se på.

Haverne var ikke helt i blomst endnu, men jeg fik da fotogaferet deres tulipaner, og så var vi så heldige at støde på en flok påfugle. Vi så én han og mindst tre hunner, og hanfuglen udstillede sine halefjer i alt sin pragt, så det var meget heldigt, at vi lige kom forbi på det rigtige tidspunkt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.