Jul 2014

Dansk

Det er efterhånden noget tid siden at jeg fik pyntet op til jul herhjemme, men det har alligevel taget mig to uger at få lagt billederne på bloggen. Det lykkedes mig heldigvis at få det gjort inden juleaften, så alt er ikke gået tabt. Kattene syntes også det var meget spændende, da alt pynten kom frem, og de hjalp gladeligt til. Eller “hjalp til” er måske lidt en overdrivelse – de var i hvert fald til stede.

2014 Julepyntet 071214 (2)

Nedenfor ses Oliver ved siden af alle mine kasser med julepynt. Efter vi fik sat skik på kælderen med nogle nye rumdelere, så sorterede jeg alt mit julepynt ud i kasser hertil, så jeg har nok omkring 10 kasser – som dog ikke er lige fyldte alle sammen, men det ser ikke desto mindre imponerende ud. Jeg synes dog ikke at jeg har nok julepynt – der er altid plads til lidt mere!

2014 Julepyntet 071214 (4)

Her er årets juletræ før pyntning med en lille grå pakke gemt under træet:

2014 Julepyntet 071214 (7)

De her lysestager var en fødselsdagsgave fra Ledsageren. De er meget flotte og passer selvfølgelig sammen med resten af min forgyldte Georg Jensen og Rosendahl julepynt, ikke mindst min adventskrans med samme mønster.

2014 Julepyntet 071214 (15)

Et blik på julen hjemme hos os:

Jeg kan også indrømme at vi faktisk har investeret i et kunstigt juletræ i år. Det er tiltænkt de år hvor vi ikke står for at holde juleaften. Vi kan godt lide at have træet stående fremme i lang tid, og det klarer de ægte juletræer ikke altid lige godt. Jeg synes vi fandt et i god kvalitet til rimelige penge, og i betragtning af at det kan foldes sammen og holde i mange år fremover, så er pengene godt givet ud. Og kunstigheden til trods, så afholder det ikke træet fra at fælde – eller at kattene forsøger at spise det.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.