På weekendbesøg den 1. november 2014

Dansk

2014 Weekendbesøg 011114 (3)

I weekenden var vi på besøg hos mine forældre, hvor vi fik serveret et større måltid til trods for at min mor er faldet under for sygdom. I huset var også katten:

2014 Weekendbesøg 011114 (9)

Og hunden var også kommet på besøg:

2014 Weekendbesøg 011114 (2)

Katten ville ikke rigtig snakke, til gengæld var hunden over os hele tiden og lugtede det hele til med sin hundelugt. Den syntes at det var helt fint, hvis vi klappede den konstant.

Hvad angår spisningen, så bestod forretten af lækker sushi, hvor det bedste i sushimenuen nu egentlig var nogle panerede kæmperejer, der var helt frisklavede, da de ikke var klar da vi hentede maden. Jeg er altid frisk på sushi, så jeg spiste godt til. Dem der gemmer til natten er ikke hurtige nok!

Til hovedret var der kylling, som fik smurt kryddersmør under huden, og efter tilberedning stod min far for at partere fuglen. Som tilbehør var der en salat med blandt andet avocado, tomat og mozzarella, ovnbagte kartofler, bagt græskar og en god dressing med citron og krydderurter. Der var også lidt gedeost i, og efter at jeg havde fået det at vide, kunne jeg godt lugte osten, men den smagte ikke igennem, hvilket muligvis var meget heldigt. Til gengæld passede citronen rigtig fint sammen med kyllingen og græskaret.

Til dessert havde jeg som nævnt i et tidligere indlæg taget den lille græskartærte med, som det ikke lykkedes os at få gjort kål på. Mine forældre supplerede med noget flødeskum og en smule is.

2014 Weekendbesøg 011114 (21)

Derudover havde min mor også bagt et græskarbrød. Hun havde fået en færdigblandet pose med hjem fra udlandet engang, hvor man selv skulle tilsætte græskarpuré, smør og æg. Den bagte konsistens var nu mere som kage, og muligvis fordi der var sukker i det glas græskarpuré hun kom i, så smagte brødet forholdsvist sødt. Amerikanere ville nok synes det var tilpas sødt som madbrød, men i Danmark har vi andre vaner! Det smagte nu meget godt, så det var lidt synd at vi var så mætte, men vi spiste lidt af det til aftenkaffen. Der var gode krydderier i, og det havde en fin svampet konsistens.

2014 Weekendbesøg 011114 (16)

Vores besøg sluttede af med et stort morgenbord dagen efter, hvor vi blandt andet tog os af nutella, marcipansmørepålæg og pistaciesmør. Det var gode tider.

2014 Weekendbesøg 011114 (25)

Reklamer

4 thoughts on “På weekendbesøg den 1. november 2014

    • Jeg ved ikke 100 % hvordan de laver det – men det er lidt ligesom marcipan med konsistens som nutella. Der er måske kommet lidt ekstra mandelolie eller lignende i. Det minder nok en del om den dér færdige kransekagemasse man kan få fra Odense Marcipan. 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.