Et madresumé IX

Dansk

Jeg er begyndt at falde bagud med blogindlæggene igen, så her kommer lidt billeder af hvad vi har spist på det seneste. Der bliver desværre ikke opskrifter på retterne, da jeg efterhånden har glemt hvad det egentlig var der blev serveret.

2014 Aftensmad Cremet linsesalat 010914

Vi fik en lækker cremet linsesalat med lidt flødeost i og diverse grøntsager, og dertil var der vist et stykke kalvekød. En god skefuld flødeost kan løfte mange retter, synes jeg.

2014 Aftensmad Kylling og grønt i kokos 020914

Vi har fået en kyllingeret med kokosmælk, der var OK men sovsen var lidt for tynd. Til gengæld var der god smag i.

2014 Aftensmad Lammegryde 080914

Så fik vi en lækker lammeret med blandt andet gulerod og mango. Lammekødet er nogle steaks jeg har købt en stor pose af i Netto til forholdsvis billige penge. Selve kødet smager fint, men der er meget fedt på kødet (som dog er tydeligt at se og nemt at skære af). Nogle gange synes jeg det er mærkeligt at tænke på, at da jeg var yngre kunne jeg slet ikke udstå lam. Ikke så meget smagen, men lugten af kødet kunne jeg slet ikke klare. Jeg ved ikke hvorfor. Nu er jeg ret glad for det og synes at vi får det for sjældent.

2014 Aftensmad Kylling med brie og rødbedetzatziki 070914 (5)

Til sidst fik vi en anden meget vellykket kyllingeret serveret med rødbedetzatziki og ovnbagte rodfrugter. Kyllingefileterne blev skåret op og en klat sennep, lidt brie og et par skiver røget filet blev lagt i. Brien fungerede rigtig godt til, og den smagte lækkert lunt og en anelse smeltet. Det skal vi sikkert have igen en anden gang.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.