Måske sommerens sidste sommerfest 2014

Dansk

2014 Sommerfest 270714 (9)

Mine forældre havde inviteret til en hurtig sammensat sommerfest, hvor det lykkes at samle det meste af familien, og der blev serveret et større buffetbord med mange lækre sager til at friste gæsterne. Jeg kan sikkert ikke huske det hele, men jeg kan da nævne det meste af det. Der var for eksempel en rigtig god kartoffelpizza, en pastaret med tomatsovs og parmesanost, coleslaw, kartoffelsalat og lidt salat, nachos med ost og dertilhørende guacamole, grillpølser og kyllingelår, samt noget pulled chicken eller pork eller beef (de hev nogle umarkerede stykker op af fryseren, så ingen ved med sikkerhed hvad der blev serveret). Der var også forskelligt brød, heriblandt hvidløgsflute og store stykker brød, hvor man selv samlede sig en bruschetta med hvidløgsolie og hakket tomat. Der var også koldskål, men jeg nåede desværre aldrig hen i det område (til trods for at der kan ses en pakke risengryn på det ene billede, så blev der ikke serveret risengrød denne gang).

Desserten bestod af en slags moussepulver mine forældre vist havde taget med hjem fra deres ferie i Italien, som blev blandet op og blev til hvid chokolademousse. Den var blevet en anelse grynet, men den smagte fint af hvid chokolade. Den blev serveret med flødeskum og kirsebærsirup, så det var lidt ligesom risalamande, bare i en sommerudgave. Det smagte meget godt.

2014 Sommerfest 270714 (16)

Det er jo stadig rigtig godt vejr udenfor, men nu er det august og så starter de fleste på arbejde igen. Det er lidt trist at det her nok var årets sidste grill- og/eller sommerfest, men jeg er glad for at det er lykkes Ledsageren og jeg at komme ud i haven og spise noget oftere og få tændt op under grillen flere gange end sidste sæson.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.