Solrige Sønderborg

Dansk

2014 Sønderborg 140714 (8)

Sommerferien er skudt i gang, og vores første besøg var Sønderborg, hvor vi havde en enkelt overnatning på Hotel Scandic. Vi startede med et stop ved Dybbøl Mølle, der ligger i et pænt område at gå tur i. Vi var dog ikke inde og se møllen, da de tog 45 kr. i entré, og det kostede 110 kr. at se museet, så det syntes vi ikke var pengene værd. 150 kroner for det hele, og det svarer til en billet til ZOO, hvor vi snildt kan få mange timer til at gå. Synes det er lidt røveri at tage så mange penge for det. Det gjorde nu ikke så meget, da vi måske nok havde fået set det vigtigste.

Herefter tog vi ind til Sønderborg centrum, hvor vi gik lidt rundt og kiggede på butikker, samt udsnuste os de lokale aftensmadsvalgmuligheder. Der er restaurant på hotellet, men priserne ligger i den høje ende. I stedet faldt vi over et sted, hvor de serverer running sushi (hos restaurant Niso Sushi), og for 168 kr. (188 kr. i weekender) kunne vi spise alt den sushi vi kunne klemme ned, hvilket man skal passe på med at sige til os. Vi tager det som en udfordring.

Det var ikke den mest spændende sushi, men der var mange forskellige småretter (også lune retter som fx nudler, kød, panerede rejer på pind og så videre), så jeg synes det var rigtig godt, især til prisen. Køber vi almindelig sushi rækker 168 kroner ikke langt i Danmark. Vi var ret mætte efterfølgende, så vi gik en kort og langsom tur rundt om Sønderborg Slot inden vi vendte tilbage til hotellet for at slappe af og se film.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.