Salat med æg og kartofler

Dansk

2014 Aftensmad Kartofler med æg og salat 260614 (5)

For lidt tid siden fik vi en meget nem aftensmad fra “Verdens bedste kur 2.0″ af Christian Bitz. Den var hurtig at lave, hvilket var meget passende da jeg brugte det meste af dagen på at lave brunch til næste dag. Den bestod af et begrænset antal ingredienser, men jeg tilførte nu en enkelt ting i form af lidt hytteost, hvilket jeg synes gjorde meget for at binde retten sammen. Jeg synes faktisk ikke rigtig at den ville have fungeret uden.

Til retten hørte spejlæg, hvor jeg fik to og Ledsageren tre, men man kan selvfølgelig skifte æggene ud med det kød man nu føler for. Det er en rigtig fin ret til lune sommeraftener, og så lignede min tallerken et rumvæsen, hvilket jeg kun så som et plus.

Salat med æg og kartofler

2 personer

  • 160 g nye kartofler
  • 150 g hytteost
  • Salt & peber
  • 2-3 forårsløg
  • 1 hjertesalat
  • 4-6 æg

Skyl og skrub kartoflerne og kog dem.

Kom hytteost i en skål. Strø med salt og peber. Hak forårsløg og tilsæt. Rør det hele sammen.

Skyl salaten og skær den i mindre stykker. Skær kartoflerne i mindre stykker og kom begge dele i skålen. Vend det sammen og salaten er klar til servering.

Steg æggene til spejlæg på en pande.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.