Frokost med kylling, majs og cornichoner

Dansk

2014 Frokost Kylling, majs og cornichoner 020614

Den anden dag fik vi afprøvet en frokostret fra “Verdens bedste kur 2.0″ af Christian Bitz. Som så mange andre af opskrifterne blev der brugt kylling. Overordnet set smagte retten udmærket, men der var heller ikke noget særligt over den. Den var hurtig at smide sammen aftenen før, men jeg savnede nok noget lidt mere spændende indhold end bare majs og tomat – det er typisk det man får, når man ikke ved noget om grøntsager (nogle mennesker ser ud til kun at kende tomat, agurk og majs), så det virker meget uinspireret. Til gengæld lægger det op til samling af en hurtig frokost af elementer, som de fleste har i huset, så det er jo positivt nok i sig selv. For mig personligt er det nu nok ikke noget jeg vil gøre igen. Bevares, jeg kan da godt tage en rest kylling og smide det i en bøtte sammen med lidt grøntsager, men det er der heller ikke meget spænding ved.

Som opsummering: Udmærket ret hvis man bare skal bruge noget hurtigt til at tage med i madpakken dagen efter. Retten laves nemt af rester fra dagens aftensmad, hvor man jo kan tilberede både lidt ekstra kylling samt lidt ekstra af de grøntsager man nu vælger at servere hertil.

Frokost med kylling, majs og cornichoner

2 personer

  • 200 g færdigstegt eller kogt kylling
  • 6 cornichoner eller 1 stor syltet agurk
  • 1 lille dåse majs (ca. 150 g drænet vægt)
  • 2 store tomater

Skær alle ingredienserne i mindre stykker og bland det hele sammen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.