En stille dag i Warragul

Tidsstempel: 26. marts 2014

Onsdag havde vi en stille og rolig dag. Min veninde havde en aftale om formiddagen, som hun ikke kunne komme ud af, men det var sådan set også udmærket, for så fik Ledsageren og jeg lejlighed til at hænge ud i hendes mors hus imens og benytte os af hendes internet. Jeg fik blogget det første indlæg på turen, og det tog også det meste af den 1½ time, min veninde var væk.

2014 AUS 260314 Warragul (1)

Inden da fik vi dog morgenmad, der for Ledsagerens vedkommende bestod af spejlæg lavet på æg fra egne høns samt bacon (baconen var dog ikke hjemmeopdrættet), og jeg fik mest af alt morgenmadsprodukt og ristet toastbrød med smør. Toastbrød er meget populært i Australien. Så var der også helt friskbagte muffins med blåbær. Min venindes mor er typen, der altid står tidligt op, så hun havde benyttet tiden til at bage til os. Nu er jeg generelt ikke så god tidligt om morgenen, men ellers ville jeg da også gerne have den egenskab.

2014 AUS 260314 Warragul (2)

Efter min veninde var kommet tilbage, tog vi til en lille by i nærheden af Warragul, der hedder Yarragon. Selvom byen er meget lille, er der efterhånden meget liv i gaden, da de har åbnet et lille gourmetområde, og det har så resulteret i caféer og turistbutikker.

2014 AUS 260314 Warragul (4)

Da klokken på ankomsttidspunktet havde nået frokosttid, startede vi i en lille café for at få en bid mad. Ledsageren og jeg delte en traditionel tærte med lam samt en ostetallerken med fire forskellige lokalt producerede oste og to slags pølser. Hertil soltørrede tomater, oliven og brød. Den ene pølse var en ret kedelig skinke af en art, og den anden en meget stærk chorizo med chili og peber. Jeg kunne kun smage et enkelt stykke, så satte styrken sig fast. Ostene var en god blanding, og der var både en gedeost, en brie og to andre som jeg ikke lige kan huske.

2014 AUS 260314 Warragul (5)

Min veninde startede med at have sunde intentioner for sin frokost, men da hun nåede op til kassen blev hun fristet af deres citrontærte med marengs, så den blev hun jo nærmest tvunget til at købe.

2014 AUS 260314 Warragul (3)

Med frokosten veloverstået gik vi på besøg i de forskellige butikker. Der var nogle souvenirbutikker, hvor vi vist fik købt en enkelt ting, og så var vi også i en fin butik, der solgte alskens produkter fra syltetøj til dressing til honning samt de oste og pølser, man også kunne smage på i caféen. Der var rigtig mange spændende ting, og vi fik da også taget lidt med hjem til kufferten.

Herefter returnerede vi til huset i Warragul, hvor Ledsageren og jeg gik en lille tur rundt i nærområdet og kiggede på huse. Vi kom også fordi en særlig type træer, der mister barken af årsager jeg ikke kan huske (fik vi fortalt af min veninde). Man skal passe på med at gå nedenunder dem, da grenene også kan falde af.

2014 AUS 260314 Warragul (13)

Jeg fik også en rundvisning i haven hos min venindes mor, hvor de har et stort citrontræ stående. Det er åbenbart en meget australsk ting at have sit eget citrontræ, og træet var så stort at citronerne faktisk faldt af sig selv og lå på jorden og følte sig afvist.

2014 AUS 260314 Warragul (18)

2014 AUS 260314 Warragul (19)

Vi mødte også de to høns, og Ledsageren var meget populær hos familiens hund, som jo har besluttet at Ledsageren er dens nye bedste ven. Den skænkede mig knapt nok et blik.

2014 AUS 260314 Warragul (21)

Til aftensmad fik vi en rigtig lækker tærte lavet med butterdej. Den var kødløs, men Ledsageren kunne godt lide den alligevel. Der var blandt andet ovnbagt peberfrugt samt græskar i, og den blev serveret med en salat med blandt andet avocado og pekannødder. Bagefter var der brie med kiks, macadamianødder (som er en australsk nød), frugt og gulerodskage.

2014 AUS 260314 Warragul (20)

Det var rart at have en meget afslappet dag ind imellem alt det andet vi skal, især da dagen efter ville blive lidt hektisk.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.