Et madresumé VII

Dansk

Her kommer det sidste madresumé inden vores afgang til Australien i morgen. Så er jeg også efterhånden opdateret med de billeder jeg har liggende. Mon ikke der kommer en masse væltende, så snart vi er retur fra vores ferie.

Den ene dag fik vi bøffer, hvori der indgik lige så meget revet squash som hakket oksekød. De blev tynget op med havregryn, indtil de kunne holde sammen på sig selv, og serveret med ovnbagt tomat og pastinak.

Så har vi også fået mørbradgryde igen serveret med en god jordskokkemos i grov stil.

Så fik vi lammesteaks sammen med en dejlig couscoussalat med feta og diverse grøntsager. Netto o.l. sælger engang imellem en pose med frosne lammesteaks, på tilbud nogle gange 60 kr. for et kilo. Det er så ikke de gode stykker, så der går en del fedt og ben til spilde, men kødet smager faktisk udmærket.

Endelig har vi også fået en rest roastbeef fra fryseren skåret i mindre tern og stegt på en pande sammen med nogle grønne bønner fra frost. Hertil lavede jeg en hurtig karrysovs fra knorr samt grøntsagsfritter baseret på gulerods- og pastinakmos. Jeg er i gang med at tømme køleskabet, så vi havde ingen æg, men jeg synes det fungerede helt fint uden. Jeg tilføjede lidt bagepulver samt mel, indtil dejen var mættet. Den første portion jeg stegte var ret vanskelige at vende, men efter jeg kom lidt ekstra mel i, så gik det meget bedre. De smagte faktisk rigtig godt. Nu brugte jeg selvfølgelig hvad jeg havde, men næste gang vil jeg nok komme lidt mere pastinak og lidt mindre gulerod i. Pastinakken giver en god kraftig smag, mens gulerødderne tilføjer lidt sødme, som jeg synes fungerede godt sammen med karrysovsen. I den ideelle verden så jeg gerne at pastinakken dominerede, men det bliver næste gang.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.