Chokoladeweekend i København

Dansk

I sidste weekend var vi som tidligere nævnt på bloggen til Chokoladefestival i København. Det kan man læse nærmere om i dette indlæg. Vi lavede dog også andet den weekend udover at spise os alt for mætte i chokolade og herefter slå mave på sofaen og love hinanden at vi aldrig, aldrig vil spise chokolade igen – i hvert fald ikke før i morgen. Vi spiste jo også anden mad.

Fredag aften spiste vi os ganske mætte i sushi, hvilket jeg havde set frem til længe, længe. Jeg elsker sushi. Jeg har hørt at sushi skulle være særdeles billigt i Australien, hvor vi jo tager hen i næste uge, så hvis det holder stik, så skal vi nok få klemt en del sushi indenbords inden vi drager hjem igen.

2014 Green Sushi København 070314 (10)

Til dessert var der en udmærket islagkage fra Princip med nøddebund, vanilleis og diverse bær på toppen. Til aftenkaffen, hvor de fleste fulgte med i X-faktor, spiste vi en masse chips og chokolade. Jeg fik marabou daim chokolade, hvilket jo nok fortsat er min favorit.

2014 Dessert Princip islagkage med nøddebund 070314

Næste morgen fik vi morgenbrød, hvorefter turen gik mod Chokoladefestivalen, som åbnede kl. 10. Jeg syntes at det var lidt sjovt, at den lange kø for at komme ind var for dem der havde købt og printet deres billetter på nettet. Hvis man ville købe billetterne i døren, så kunne man gå ind med det samme for her var der ingen kø. Alt hvad vi oplevede på Chokoladefestivalen kan man læse om andetsteds, så jeg hopper videre til senere på dagen.

2014 Mad Chokoladeweekend 080314 (2)

Aftensmaden startede med en lille forret, der bestod af brød med lidt pølse samt smurt med noget, der vel egentlig teknisk set er et chokoladesmørepålæg, bare med peberrod. Det var et glas fra Hotel Chocolat, som min mor havde købt tidligere, der blev sat på bordet i dagens anledning. Det var med hvid chokolade, og man kunne godt smage det lidt søde i blandingen, men det er jo ikke fordi at hvid chokolade smager af så meget i sig selv. Peberroden kunne man til gengæld nemt smage! Det var lidt krasse sager – ganske udmærket og interessant at prøve, men man skal passe på med hvor meget man kommer på sit brød. De første par stykker jeg fik gik udmærket, men lige pludselig gik der ild i min hjerne, og så afstod jeg fra at spise mere af det.

2014 Mad Chokoladeweekend 080314 (1)

Til aftensmad fik vi takeaway. Vi var 6 personer og vi bestilte alle sammen noget vidt forskelligt. Ledsageren fik sig en pizza, og jeg fik en enchilada tortilla ret med hakket kød, kylling og massevis af ost. Det var udmærket.

2014 Chilis Pizza København 080314 (1)

Til dessert var der selvfølgelig alverdens indkøb fra Chokoladefestivalen samt lidt ekstra godter og rester fra dagen i forvejen. Der var endog lidt kransekage, hvilket jeg nok fortærede lidt mere end min del af. Der var også flødeboller en masse fra Frellsens (de blev solgt på messen for 1 polet), forskellige lækre chokolader fra Hotel Chocolat (deres strawberry cheesecake var fantastisk), og så havde min mor investeret i dyre macaroons fra Strangas. Vi fik vist spist det meste i løbet af aftenen, så det er vel rimeligt imponerende i betragtning af hvor meget chokolade vi allerede havde spist tidligere på dagen.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.