Bagt peberfrugt med ost og skinke

Dansk

2014 Bagt peberfrugt med ost og skinke 050214 (1)

Som et ekstra element til vores tyrkisk inspirerede festmiddag den anden dag, lavede jeg også en lille ret med peberfrugt, som er inspireret af en anden opskrift, men jeg endte med at bruge mine egne ingredienser, derfor består opskriften nedenfor af hvordan jeg selv lavede den. Retten er nem og hurtig at have med at gøre, og den kan varieres afhængig af hvilken ost man lige har i køleskabet. Jeg brugte en rest philadelphia med løg og urter, men man kan jo også bruge fx feta, mozzarella eller anden type flødeost. Retten kan også sættes sammen noget tid før og skal herefter bare have 15 minutter i ovnen, så den er også god at servere for gæster. Den kan også bruges som forret, fx med lidt rucola og en syrlig cremefraiche dressing.

Bagt peberfrugt med ost og skinke

Som tilbehør eller forret til 4 personer

  • 2 peberfrugter
  • ca. 150 g hamburgerryg, skinke eller røget filet (en pakke)
  • 1 pakke philadelphia ost med smag

Opvarm ovnen til 200 grader varmluft og find et ovnfast fad i passende størrelse frem.

Skyl peberfrugterne og fjern kernerne. Del hver peberfrugt først i to halve og herefter fire kvarte og læg dem i fadet.

Læg en skive pålæg på hvert stykke peberfrugt og kom en god spiseskefuld flødeost oven på.

Bag peberfrugterne i ovnen i 15-20 minutter.

2014 Bagt peberfrugt med ost og skinke 050214 (3)

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.