Hjemmelavet remoulade

Dansk

2014 Hjemmelavet remoulade 260114 (2)

Den anden dag fik vi fiskefrikadeller, og da de kom fra fryseren, besluttede jeg mig for at jeg havde tid til at lave min egen remoulade. Til dette formål brugte jeg en opskrift fra Netslank.dk. Jeg lavede den nogenlunde som den stod. Remouladen kan også laves nogle dage før og opbevares på køl, så træder smagen sikkert også mere frem. Holdbarhedsdato kan jeg så ikke lige gisne om. Det er en rimeligt nem dressing at blande sammen, og den smager overraskende ligesom remoulade. I denne masseproducerede verden er vi jo efterhånden vant til at sådan noget som remoulade, ketchup og mayonaisse er noget der trykkes ud af en plastikbeholder, men det kan rent faktisk godt lykkes at lave det selv.

Okay, jeg bruger stadig typisk den købte. Det er nemmere.

Hjemmelavet remoulade

2 personer

  • 100 g skyr
  • 15 g mayonaisse
  • ca. 3 dråber flydende SØD
  • 1-2 tsk sennep
  • 2-3 store syltede agurker
  • ½ rødløg
  • 1 tsk karry
  • 1 tsk gurkemeje
  • salt og peber

2014 Hjemmelavet remoulade 260114 (1)

Finthak løg og syltede agurker.

Kom skyr, mayonaisse og sennep i en lille skål og rør det sammen. Tilsæt SØD og krydderier efter smag. Tilsæt de finthakkede grøntsager og bland det hele sammen. Lad det gerne stå og trække lidt inden servering.

2014 Hjemmelavet remoulade 260114 (3)

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.