Et madresumé V

Dansk

Her på det sidste har vi også spist:

2014 Aftensmad Krebinetter med stegt hvidkål 080114 (6)

Krebinetter bestående af hakket svinekød med salt og peber vendt i rugmel, serveret med stegt hvidkål samt en rest svampesovs fra dagen før, hvor vi fik stegt andebryst (ikke fotograferet, da det har været på bloggen før). Jeg hældte en smule milda ved hvidkålen for at “stuve” det lidt. Enkel ret, men det smager godt, og svampesovsen passede fint til.

2014 Aftensmad Krebinetter med stegt hvidkål 080114 (5)

Vi fik testet vores nye sous vide maskine for første gang. Vi brugte nogle tykstegsbøffer, som Ledsageren portionspakkede i vakuumposer. Der var fire bøffer, to blev marineret med noget barbecue, og de andre med hvidløg.

2014 Aftensmad Sous vide tykstegsbøffer 040114 (2)

I sous vide maskinen med dem!

2014 Aftensmad Sous vide tykstegsbøffer 040114 (3)

Efter 4-5 timer i ovnen skulle kødet lige brunes på en pande, hvorefter det var klar til servering.

2014 Aftensmad Sous vide tykstegsbøffer 040114 (4)

Resultatet var meget mørt og det smagte godt, til gengæld blev kødet hurtigt koldt igen, da det jo aldrig når op på en høj temperatur i sous viden, men så må man jo bare spise noget hurtigere.

2014 Aftensmad Sous vide tykstegsbøffer 040114 (6)

Kødet blev serveret med dampet blomkål og gulerod, som jeg rev lidt parmesanost henover.

2014 Aftensmad Sous vide tykstegsbøffer 040114 (5)

Dagen efter fik vi rester, denne gang serveret med lidt ovnkartofler samt en blandet grøntsagshandel bagt i ovnen.

2014 Aftensmad Sous vide rester 050114

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.