Kyllingepakker med flødeost

Dansk

2013 Aftensmad Fyldt kylling 291213 (2)

En enkel men lækker ret finder man i fyldte kyllingepakker. Til dette formål skal man bruge:

  • 1 kyllingefilet pr. person (2 hvis det er en stor, sulten mand)
  • 1 bakke flødeost, fx philadelphia krydderurt/hvidløg – man kan bruge en hvilken som helst flødeost og eventuelt selv variere smagen
  • 1 pakke bacon, cirka 2 skiver bacon pr. person (mere kan også gøre det)
  • eventuelt kødnåle

Skær en dyb ridse i kyllingefileten uden at skære fileten helt over. Man kan eventuelt brede kyllingefileten ud og banke den fladere med en kødhammer eller en kagerulle. Dette kan også udelades. Fyld herefter flødeost i ridsen og fold kyllingefileten godt omkring. Pak herefter kyllingefileten godt ind i bacon, således at den udstikkende flødeost er tildækket. Stik en kødnål igennem både bacon og kyllingefilet for at holde sammen på det hele.

Læg kyllingepakkerne i et ovnfast fad og bag dem i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft i cirka en halv time.

Vi fik vores med dampede asparges og ovnkartofler. Nemt og lækkert.

2013 Aftensmad Fyldt kylling 291213 (4)

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.