Til julemarked på Egeskov Slot

Dansk

2013 Egeskov Slot Julemarked 101113 (12)

I søndags var vi til årets første julemarked, da mine forældre inviterede os til Egeskov Slot. Det kostede 50 kr. at komme ind, og så var der diverse boder af forskellig art med lidt smagsprøver. Der var dog ikke rigtig nok hverken boder eller smagsprøver, men mon ikke julemarkedet får mere medhold næste år?

Wendorff var blandt andet med i år og her fik vi smagt lidt brød samt julestollen! Det skal jeg også lave i år. Deres var dog ikke helt lige som min, da de brugte “kransekagemasse” i stedet for ren marcipan i deres udgave. Jeg foretrækker nok min egen, men jeg er så heller ikke så erfaren i det med julestollen og kan godt lide den lidt faste marcipan. Jeg har kun lavet det én gang, til gengæld smagte det fantastisk. De gange, hvor jeg har fået det fra en bager, synes jeg det har været ualmindeligt kedeligt, så her lavede Wendorff bestemt noget, der ligger i den gode ende.

Det mest imponerende vi så var nu nok Chokodesigns bod, for de laver noget helt ualmindeligt flot chokolade. Se fx billedet nedenfor, det er lavet af rent og skær chokolade:

2013 Egeskov Slot Julemarked 101113 (20)

De vidste nu også hvad de skulle have for det, men flot var det da bestemt! Selleberg var også med, men de delte ikke smagsprøver ud på deres nye kirsebær/lakridssyltetøj, og så blev vi selvfølgelig ikke overtalt til at købe noget. Jeg havde ellers smagt den tidligere på livsstilsmessen i Odense, men Ledsageren havde ikke, og det er jo ham, der er den store lakridsfan. Så det må blive en anden gang. Synes nu også 55 kr. pr. glas er lidt pebret.

Der var også sat et stort julebord op indenfor, som så meget sjovt ud. Der er små borge e.l. på bordet lavet af sukkerknalder. Jeg ved ikke hvor tydelige de er, da hvidt-i-hvidt forsvinder lidt på billederne.

2013 Egeskov Slot Julemarked 101113 (5)

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.