Til mexikansk burgeraften den 30.10.2013

Dansk

2013 Spisning hos RN 301013 (3)

I går var vi inviteret til spisning hos nogle venner, og da det var første gang at jeg skulle spise hos dem (Ledsageren har kendt dem i længere tid), var jeg spændt på hvad type madmennesker de var. Det viste sig at de var typer lige efter mit eget madhjerte, for der blev disket op med hjemmelavede burgere til hovedret. Der var diverse grøntsager, og derudover også guacamole og en hjemmelavet salsa med god smag i. Og selvfølgelig bacon samt tilhørende pomfritter. Burgerbollerne var også hjemmebagte. Det var rigtig lækkert.

2013 Spisning hos RN 301013 (1)

På min tallerken kan det muligvis se ud som om, at jeg har fået to burgere, men når jeg samler min burger selv, så plejer jeg altid at spise top og bund for sig og gerne komme forskelligt fyld på hver halvdel samt en halv bøf. Jeg vil gerne have flere grøntsager end der er plads til, hvis man sætter låg på, så jeg har egentlig bare opgivet det der med at samle det hele og forsøge at bide over det.

Ledsageren og jeg har længe snakket om hvornår vi skulle have burger igen, så det var en god overraskelse at det allerede skulle være i går. Jeg glæder mig nu stadig til næste gang.

2013 Spisning hos RN 301013 (4)

Desserten var også en af vores favoritter, da den bestod af pandekager med forskelligt fyld, ikke mindst nutella. Der var også frisk banan, vanilleis, flødeskum, sirup og to slags hjemmelavet syltetøj (jordbær og jordbær/rabarber). Pandekage med nutella og is kan man jo ikke gå fejl af! Jeg fik dog spist lidt mere end jeg havde plads til, for jeg skulle jo liiiige have den sidste med nutella og flødeskum, men jeg måtte give op ved den sidste bid og tvang Ledsageren til at spise den, for man kan jo ikke levne på tallerkenen når man er på besøg.

2013 Spisning hos RN 301013 (8)

Senere på aftenen, da vi var kommet hjem og maven var faldet lidt sammen igen, savnede jeg den sidste bid nutellapandekage. Men jeg må jo tage revanche en anden gang.

2013 Spisning hos RN 301013 (6)

2013 Spisning hos RN 301013 (7)

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.