Stilhed efter stormen

Dansk

2013 Wallsticker 291013

I dag skulle jeg ned til en GLS Pakke Shop for at hente den nye wallsticker, jeg havde bestilt. Jeg havde selvfølgelig fundet en god deal på nettet, og så kom den i lilla farver, som passer til vores entré. Det er her vi skal bruge wallstickeren til at bringe lidt ekstra farve til de meget, meget hvide skabslåger. Nu håber jeg resultatet ender med at være godt.

På vej derhen kiggede jeg mig jo også omkring efter potentielle skader efter gårsdagens blæsevejr, og haven til et af husene ganske tæt på os så sådan her ud:

2013 Efter stormen 291013 (2)

2013 Efter stormen 291013 (1)

Jeg skulle have taget et billede fra den anden vinkel også, men træet går faktisk helt hen og banker mod huset – jeg ved ikke hvor tydeligt det er på billederne. Uvejrsbillederne er forresten taget med min telefon, da jeg ikke havde regnet med at skulle bruge mit kamera på den korte tur, så billedkvaliteten er ikke helt som den plejer at være.

Tæt på den bro, som jeg skulle passere for at komme over motorvejen, var to træer faldt omkuld og spærrede for fremgangen.

2013 Efter stormen 291013 (3)

2013 Efter stormen 291013 (8)

2013 Efter stormen 291013 (6)

Vi mærkede heldigvis ikke så meget til uvejret. Ledsageren cyklede endda hjem fra arbejde, i stærk modvind. Skraldespandene røg sig naturligvis en tur, og nogle tagsten flyttede på sig, men ellers var der ikke noget. Kattene var dog helt oppe at køre over uvejret og farede rundt. Der fløj jo så mange blade osv. rundt udenfor, og det kan de normalt godt lide at stirre på, men nu var der så mange flyvende objekter at de blev helt overgearede. De faldt til ro igen da det blev mørkt og de ikke længere kunne se så meget på den anden side af glasset.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.