Livsstilsmesse i Odense 2013

Dansk

I dag var jeg på impulsivt messebesøg, mere bestemt bolig- og livsstilsmessen i Odense Congress Center. Det er lidt pebret at komme ind (100 kr. pr. person), og der var rigtig, rigtig mange mennesker, så det var nærmest umuligt at få en parkeringsplads, eller blot adgang til området. Ledsageren havde allerede meldt fra, og da vi så hvor meget rift der var om pladserne, så besluttede vi at min far satte min mor og mig af og kørte tilbage til Ledsageren, og så undersøgte kvinderne messen på egen hånd.

Der var dog rigtig meget at se på messen, men vi gik selvfølgelig målbevidst efter gastronomien samt pynte- og køkkentingene, og lidt smykker og tøj. Vi fik en hel masse forskellige pølser ved slagteren, og den ene bager delte ud af to slags sandkager, småkager og scones, og den anden havde smagsprøver på bryllupskage! Sidstnævnte var selvfølgelig dagens favorit for mig! Fyldet var ikke helt vildt enestående, men kagen smagte frisk og lækker, og det er jo det vigtigste. Smagsprøven kan ses på et af billederne nedenfor. På billedet med de små figurer kan kagen ses ude til venstre, skåret i mundrette bider. Der var endda marcipan på! Og det kan jo ikke gå galt med mig. Derudover smagte vi også på oste og røget laks og fiskesalat og røget andebryst med barbecue og honning og bisonkød og kirsebærsyltetøj med lakrids og kirsebærgløgg, og sikkert en hel masse andet som jeg pt. har glemt. Messen havde også en kunstafdeling, og jeg synes det var meget hyggeligt med de mange farvestrålende malerier, der stod rundt omkring på hele messen.

Jeg fik også en souvenir med hjem. Jeg faldt for nogle termokrus med chokoladedryp, så dem fik jeg i gave af min mor. Jeg synes de er rigtig flotte, så jeg glæder mig til at få dem i brug. Jeg har muligvis allerede planer for dem i aften.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.