Fisk, fisk, fisk

Dansk

2013 Bilka sushi 021013 (2)

I dag var jeg en tur i Bilka. Den primære intention med dagens udflugt var at købe fisk, da vi var ved at være lidt lavtvandede i fryseren på det punkt. Jeg blev egentlig lidt imponeret over hvor mange forskellige slags (frosne) fisk, Bilka rent faktisk har. Jeg købte selvfølgelig 1,5 kg laksefileter, for det smager altid godt, og så en pakke kulmuler, som jeg ikke er så sikker på at jeg har smagt før, og en pakke torskefilet, som vi sjældent får. Jeg kunne sagtens have købt flere, og muligvis også have fundet plads til dem i fryseren, men man må jo tænke på dankortet, som altid bliver så gloende rødt, når vi skal ud af Bilka igen.

Til gengæld lod jeg mig lidt inspirere henne ved den friske fisk, for Bilka sælger sådan nogle færdiglavede pakker med “sushi” til 40 kr. i denne uge, men gårsdagens portioner var sat ned til næsten halv pris, og så blev jeg jo nødt til at tage en bakke med hjem. Ledsageren er til generalforsamling i aften, så jeg må indtage aftensmaden alene, derfor tillod jeg mig selv en smule spontanitet. Egentlig havde jeg tænkt at lave noget blandet med grøntsagsrester fra køleskabet og nogle æg, men “sushi” er jo også meget godt til sådanne priser. Jeg kalder det “sushi”, fordi det selvfølgelig ikke er rigtig sushi. Jeg håber at det er spiseligt, og det er så også så højt forventningerne går.

2013 Bilka sushi 021013 (1)

Derudover kan det nævnes at jeg har besluttet at sammenlægge nogle af mine blogs. Det vil sige min engelske madblog (som jeg alligevel aldrig rigtig har brugt) samt Madelskernes Kogebog, hvor jeg anmelder opskrifter (den er også mest henvendt til mit eget brug). Planen er at gå indlæggene på de nævnte blogs igennem og flytte de gode/spændende indlæg over til denne for at bevare dem for eftertiden og min egen interesse. Jeg er dårlig til at opdatere M-Kogebog, men jeg er faktisk glad for den info det lykkes mig at skrive om, især de engelske opskrifter, hvor jeg jo oversætter målene til danske mål. Det hjælper hvis jeg skal lave opskriften en anden gang. Håbet er at jeg herefter gør mere ud af opskrifterne på denne blog, men det kan kun tiden vise.

2013 Bilka sushi 021013 (3)

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.