Aftensmad den 21. september 2013

Dansk

2013 Aftensmad 210913

I dag bestod aftensmaden som sagt af suppe. Den blev vældig god, men det var noget omstændeligt at få det lavet. Først lavede vi jo i går kylling i trykkogeren. Vi gemte væsken og skroget af kyllingen, som vi i dag (sammen med en rest pastinak, bladselleri og et løg) gav endnu en time i trykkogeren, indtil den stakkels kylling slet ikke kunne hænge sammen længere. Så siede vi det hele fra og siede også væsken igennem et viskestykke, hvorefter suppen fik lov til at koge op igen og reducere sammen med lidt knoldselleri og gulerod i tern. Det kogte så indtil grøntsagerne var møre, hvorefter vi blendede det, hvilket gjorde suppen meget cremet og gav det også en noget mere appetitlig farve. Så fik suppen lov til at koge op endnu engang sammen med nogle skiveskårede gulerødder og porre. Til sidst tilsatte vi kødboller, og så var vi ellers ved at være der.

Slutresultatet var rigtig godt med en masse smag i, men det tog også rimeligt lang tid at nå dertil. Det er nok ikke noget vi vil gøre så tit, men engang imellem, hvor vi alligevel har et skrog at koge suppe på, så fungerer det rigtig godt.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.