Katten ud af skabet

Dansk

Ledsageren er gået i gang med et nyt byggeprojekt hjemme hos os. Vi bor jo i et lidt ældre hus, og det er de originale skabe, som stadig pryder væggene. Nogle indbyggede og egentlig – når man nu skal sige det – grimme nogle. Vi har snakket flere gange om at skifte dem, men vi har holdt tilbage, fordi skabene i soveværelset under alle omstændigheder skal udskiftes når / hvis vi kommer i gang med det projekt, der hedder “Forvandl gæstetoilettet til et ekstra badeværelse”, da det vil betyde at et af skabene i entréen og et i soveværelset skal inddrages for at gøre plads til bruseren. Men nu er det sådan at den ene kat, mere præcist Oliver, har lært at åbne skabene. Han sætter en lille klo imellem væg og skabslåge og så hiiiiiiver han – nogle gange så hans lille røde kattenumse glider hen af gulvet. Men åbne skabet, dét kan han. Og han kan åbne alle skabene, også dem på kontoret og nede i kælderen, som jo ikke har været åbnet og lukket så mange gange som dem i soveværelset. Og det her ser muligvis meget sødt og nusseligt ud:

2013 Katten ud af skabet 230813 (1)

Men det gør det her ved mit tøj:

2013 Katten ud af skabet 230813 (5)

Han kravler ind og lægger sig mageligt tilrette oven på mit tøj. Jeg forsøgte selvfølgelig at lægge et håndklæde hen over mine bukser, så det ikke blev behåret så hurtigt, men jeg tror at han opfattede det som min stiltiende accept af hans foretagende. Og nu er jeg til sidst blevet træt af det. Jeg kan jo smide rent tøj til vask førend jeg har haft det på, fordi det allerede er fuldstændig dækket af kattehår.

Derfor er Ledsageren gået i gang med at renovere skabslågerne. Han har pillet dem alle ned (i hvert fald i entréen, soveværelset og gangen), og så skal det hele spartles og pudses og males og have nye greb og låse på. Det er en længerevarende proces, så det ser lidt åbent ud hjemme hos os for tiden. Til gengæld er døren til soveværelset lukket for katte indtil de nye skabslåger kommer op. Jeg er spændt på at se resultatet, når vi når dertil.

2013 Katten ud af skabet 230813 (2)

2013 Katten ud af skabet 230813 (6)

Og her er et billede af Monty i silhuet, så han ikke føler sig tilsidesat på grund af Olivers opmærksomhed.

2013 Katten ud af skabet 230813 (3)

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.