Æg på spansk

Dansk

2013 Aftensmad Huevos rancheros 200813 (4)

I dag fik vi en rigtig lækker og rigtig nem aftensmad – men det sker egentlig ret tit hjemme hos os. For ikke så længe siden så jeg et afsnit af “Spise med Price”, hvor de lavede mad over ild, og her lavede de også en ret, som de kaldte huevos rancheros. Denne ret består i at smide en masse løg, peberfrugter og tomater på en pande og koge det helt mørt og blødt, og herefter lave et par hulninger i miksturen, smide et æg i hvert hulrum og så rive lidt ost henover æggene. Når æggene har sat sig, er retten færdig. I modsætning til så mange andre Price opskrifter, så så denne her faktisk ret sund ud, derfor syntes jeg da at vi skulle prøve den til aftensmaden en dag.

Jeg tilføjede en bøtte skinketern, for ellers syntes jeg ikke at der var nok substans i retten til at mætte som aftensmad, og så tilføjede jeg ikke friske tomater men brugte i stedet en stærk portion gazpacho fra fryseren. Jeg tilføjede en ekstra peberfrugt og et par løg for teksturens skyld, da jeg ikke syntes at det skulle være helt gennemblendet.

Resultatet var faktisk rigtig godt, og helt sikkert noget som kan anbefales videre. Der var god smag i gazpachoen, og det stod i rigtig fin kontrast til de lidt mere milde æg og skinketern. Der kunne måske godt have været lidt mere grøntsagsmix, men vi gik ikke sultne fra bordet.

Som tilbehør havde jeg også lavet nogle hjemmelavede nachos ved at skære en tortilla i mindre stykker og smide dem i varm olie på en pande sammen med lidt chili. Jeg har dog ikke taget billeder af dem, da de blev lidt for forbrændte – men sådan er rigtige cowboys jo. Idéen virkede fint, og de stykker, som ikke var sorte, smagte også godt.

2013 Aftensmad Huevos rancheros 200813 (1)

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.