Grillaften den 27.07.2013

Dansk

2013 Grillaften 270713 (9)

Vi var inviteret til grillaften hos mine forældre for et par lørdage siden, og her blev der grillet koteletter, kyllingefilet og hamburgerryg. Dertil var der alverdens forskelligt grønt tilbehør, og der var også lækre, helt nyopgravede kartofler fra mine bedsteforældres have. Små og friske kartofler er noget af sommerens bedste. Forretten var forresten små rugbrødsmadder med to slags Rømø-pølse. Den ene var lam, jeg har glemt om den anden var en almindelig spegepølse.

Desserten bestod af bananer stegt i egen skræl på grillen, hvilket også er en af mine sommerfavoritter. Bananer bliver så dejligt søde på den måde. De blev serveret med forskellig is og flødeskum, og så har man jo ikke brug for mere. Det var dog vanskeligt at tage et godt billede af desserten, men lækkert ser det da ud alligevel.

Omtrent 5 minutter efter at vi havde rejst os fra dessertbordet brød regnen frem, og det regnede og det regnede og det regnede resten af aftenen og sikkert også natten med. Men vi havde flot vejr under spisningen, og så kan man jo ikke forlange mere.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.