Sommerens bedste

Dansk

I går var det rigtig sommer. Ledsageren gik jo fra til sommerferie i fredags, men det var først i går at jeg rigtig kunne mærke sommerstemningen. Det var meget varmt, og vi fik hevet min hængekøje ud fra skuret, som jeg brugte lidt tid i efter frokost, mens Ledsageren sad i ly af parasollen og drak læskende drikke og surfede på mobilen, og kattene løb rundt og legede i haven. Så var det altså bare rigtig sommer!

Om eftermiddagen havde vi besluttet os for at køre ud et sted og få os en is, og jeg tænkte at det var på høje tid at vi fik afprøvet et nyt ishus, så vi kørte til Skovgrillen i Middelfart. Jeg havde læst mange positive ting om dem, og at de skulle sælge Middelfarts største is. Jeg vil så sige at vi blev ret skuffede! For det første var det ikke et hyggeligt sted at være over hovedet. Der lå tre ishuse lige på stribe, og da vi nåede derhen sidst på eftermiddagen, var alle tre steder PROPPET. Jeg tror ikke du vil tro på hvor mange mennesker der faktisk var. Det var overfyldt og som sagt ikke et hyggeligt sted at være. Vi stillede os op i den alenlange kø og håbede at isen i det mindste var bedre.

Det var den ikke. Det eneste positive var det store udvalg de havde, men derudover var der intet særligt over Skovgrillen. De kom ikke guf i bunden som isolering, og en stor is var det ikke, da der kun var cirka 1½ kugle til den ene kugle man betalte for. Der kom et minimumslag guf på toppen og et meget skrabet lag syltetøj. Og så kostede 3 kugler 38 kroner, hvilket jeg heller ikke synes er billigt. Man kunne købe enten softice eller gammeldags isvaffel, og så tilkøbe en flødebolle hvis man havde lyst til det, og så var der en “special vaffel”, skønt skiltet ikke fortalte hvad den indeholdt udover at den kostede 78 kr. Jeg synes det var mærkeligt at der ikke var andre “specialvafler” til en mere overkommelig pris, hvor man fx kunne kombinere en kugle is med softice eller noget i den stil. De kunne da have en “Skovgriller”.

Så det var egentlig en slem skuffelse. Jeg ved ikke om det er det eneste ishuskvarter der er i Middelfart, men enten sælger Middelfart generelt kedelige isvafler, eller også så kommer folk der bare fordi der plejer man jo at samles. Det ligger i det mindste i nærheden af den gamle Lillebæltsbro og Hindsgavl Slot, så der er jo kombinationsmuligheder, men Ledsageren og jeg følte nu ingen trang til at blive hængende længere end nødvendigt. Dér kommer vi nok ikke igen.

2013 Skovgrillen Middelfart 070713 (1)

Til gengæld fik vi en super aftensmad, da vi fik hevet grillen frem. Ledsageren stegte en nakkefilet og dertil fik vi hvidløgsflute, en hjemmelavet skyr-og-sennepsdressing samt en salat lavet af iceberg salat, cherrytomater, friskbælgede ærter, peberfrugt, agurk og mozzarella. Og så nød vi egentlig bare at sidde udenfor på en varm sommeraften og nyde vejret og maden.

Det var en fantastisk dag.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.