Kager på tværs

Dansk

2013 København 250613 (1)

I dag var jeg en tur i København, hvor jeg skulle interviewe endnu en konditor i forbindelse med mit speciale. Det var også interessant, men det bedste var nu at hun sagde farvel i form af en pose med godter! Der var alle mulige gode sager – et godt brød, et par horn eller hvad det nu var, en brownie, to rugstykker med chokolade (tror jeg at det er) og en lille bærtærte.

2013 København 250613 (11)

Hornene blev dog nok lidt fladmaste, og jeg må indrømme at bærtærten IKKE overlevede turen hjem i cykelkurven, men jeg havde ikke lige andre måder at transportere den på. Ledsageren forbød mig at fotografere den. Den ser ud som om at den er eksploderet, men vi håber at smagen ikke fejler noget. Vi har ikke taget hul på de søde sager endnu, da det først bliver til dessert/aftenkaffe. Brødet har vi dog smagt på. Jeg kom jo sent hjem, så derfor havde jeg planlagt at vi skulle have oste-og-pølse bord. Jeg havde allerede taget et brød op af fryseren (ja, det var et brød i overskud fra receptionen, i tilfælde af at du var i tvivl), men vi supplerede med det friske brød, hvilket også var udmærket. Det viste sig at det jeg havde taget op af fryseren var et maltbrød, så det passede ikke helt så godt til ostene, da det var meget mørkt og kraftfuldt i smagen. Til et ostebord foretrækker jeg nok de lysere varianter, uden at det dog skal være et almindeligt franskbrød.

Og nu vi snakker om mad – i weekenden skal vi til madmesse i Svendborg, så det glæder jeg mig til! Der plejer altid at være en masse gode smagsprøver, og entréen er kun 50 kr., så det er rimeligt billigt for en god madoplevelse.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.