At lære noget nyt

Dansk

2013 Interview 200613 (1)

I dag var jeg ude og lave mit første interview i forbindelse med mit speciale. Jeg skal lave tre interview i alt, og i dag var så det første ved en konditor i Odense. I næste uge skal jeg en tur til København og ugen efter i modsatte retning til Jylland.

Det var meget spændende. Interviewet forløb rigtig fint, og konditoren var meget sympatisk og snakkede glad der ud af, så der var ikke det store behov for mit input, hvilket altid er positivt. Han fortalte nogle nye interessante ting, som jeg ikke var klar over, fx at trenden de sidste par år faktisk er at der færre der bliver gift og derfor færre der køber bryllupskager. For 5-6 år siden kunne folk godt finde på at låne en masse penge til brylluppet, men det er der mindre af nu. Jeg troede faktisk antallet af bryllupskager var stigende, så dét var jo meget interessant at høre om. Han var vældig flink, og hans gennemsnitspris ligger på 60 kr. pr. kuvert, så det synes jeg egentlig også er billigt (i forhold til andre konditorier – vores bryllupskage var stadig billigere). Skulle jeg få brug for en festkage en anden gang, kan jeg da godt holde ham i tankerne!

Han brugte også nogle af mine kernebegreber (fx “oplevelse” og “individualitet”), og det er jo rigtig super i specialesammenhænge, da det giver nogle relevante citater.

Interviewet tog cirka 40 minutter, så det vil tage en rum tid at transskribere. Det er så planen for weekenden – i morgen vil jeg hellere have fokus på spørgeskemaresultaterne.

Alt i alt var det en positiv oplevelse. Desværre blev der ikke serveret smagsprøver, men dem må jeg så supplere selv på et senere tidspunkt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.