Kan skuffer skabe sig?

Dansk

2013 Rumdeler 040613 (3)

For ikke så længe siden fik vi igen indkøbt nogle nye spændende ting til huset. Den ene ting var et sæt rumdelere, som vi købte via et IKEA gavekort, vi fik i bryllupsgave. Det er kommet op i kælderen, hvor vi gerne vil inddele de cirka 70 km2 i tre, så vi har en gæsteværelsesdel, en motionsdel og en opholdsdel. Vi skal nok have en til af de store på et tidspunkt for at separere det sidste, men det kommer senere. Der er også et gammelt skab dernede (de tidligere ejere efterlod det), som skal tømmes og smides ud, og lamperne skal også udskiftes, for de der “offentlig institutionslamper” er ikke specielt hyggelige og giver et kedeligt gult lys. Men det skal nok blive godt, når vi er færdige.

2013 Rumdeler 170613

I sidste uge var vi så også en tur i Idémøbler, hvor vi fandt nogle hynder på tilbud (45 kr. stykket). Vi valgte en sandfarve, da Ledsageren påpegede at de så nok ikke bliver varme når solen står på, som sorte hynder vil blive, hvilket er et godt argument.

Vi har i længere tid ledt højt og lavt efter en tilhørende hyndeboks, og vi har været i alt fra IKEA og Idémøbler til Bilka, Jysk og Ilva, og vi var lige ved at give op, for alle steder havde de kun den samme dyre slags til 1000 + kr., og det gider vi ikke betale. Desuden havde de næsten ingen valgmuligheder – Idémøbler havde een hyndeboks, og Ilva havde slet ingen. I lørdags valgte vi at tage hele vejen ud til Ilva for at kigge, og jeg var ret skuffet over at der ingenting var. Ved siden af ligger Bauhaus og vi besluttede os for lige at kigge ind, for så kunne vi sige at vi havde været hele vejen rundt, men vi havde nu ikke nogen forventninger om at finde noget. Derfor blev vi også meget overraskede, da Bauhaus faktisk havde et stort udvalg af hyndebokse, nok omkring 6 forskellige i flere forskellige prisklasser, inklusive nogle billige til kun 400 kr. Den vi tog hjem med er rigtig fin – billig plast, men den kan det som den skal, og så har vi ikke behov for de der fjedre osv., der er i de dyre af dem. Den ligner lidt en trækiste – bare af plastik, så helt grim er den ikke.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.