Gaveregn

Dansk

2013 Bryllupsgaver 260513 (44)

Jeg synes overskriften er meget passende i dagens anledning, hvor det indtil nu har regnet hele formiddagen og efter sigende skulle fortsætte på samme niveau resten af dagen.

Vi vil gerne sige TUSIND TAK til de mange flinke mennesker, der mødte op for at fejre Ledsageren og mit bryllup den 25. maj 2013, og vi vil ligeledes sige tusind tak for de mange flotte gaver, som vi fik.

Søndagen efter receptionen brugte jeg noget tid på at skrive en liste i scrapbogen over de gaver vi fik og dem, der kom på besøg, og jeg fotograferede derudover også alle gaverne og kortene, så vi altid kan huske tilbage på dagen. Nedenfor kan I se et udvalg af gaverne, valgt ud fra hvilke billeder der blev mest fotogene og ikke ud fra at nogle gaver er bedre end andre. Oliver var meget interesseret i mit projekt og ville gerne være med (især da jeg pakkede den gule rose ud), og hvis I kigger nøje efter, kan I måske se ham i baggrunden på nogle af billederne. Men han er jo ikke så stor, så han kan være svær at få øje på.

2013 Bryllupsgaver 260513 (22)

Monty og Olivers yndlingsgave var den store palme, som vi fik af vores venner C og T. De har forlystet sig med den siden den kom ind i stuen. Jeg ved ikke om det er deres måde at pålægge os pres for at komme ud i haven noget oftere.

2013 Træet i stuen 290513 (4)

2013 Træet i stuen 290513 (3)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.