Der bages, der sødes

Dansk

Noget af det jeg så mest frem til i forbindelse med bryllupsreceptionen var naturligvis at lave alle de søde indslag til kaffen og desserten. Hertil hørte så også en stor omgang biscotti og marcipanbrødskugler.

Biscottien blev med mørk chokolade, mandler og paranødder. Marcipanbrødskuglerne blev lavet ved at rulle små marcipankugler, hvori der blev gemt enten en kugle nougat, et stykke jordbær, et blåbær eller i nogle enkelte tilfælde et halvt cocktailbær. Herefter blev kuglerne bagt og til slut dyppet i chokolade og drysset med krymmel. Monty var meget interesseret i hvad der foregik og overtog min plads ved bordet, mens jeg rumsterede med noget andet.

2013 Marcipankugler 210513 (3)

Mine chokoladesmeltere (jeg har to, og de tjener sig begge ind igen) var på overarbejde denne uge, og jeg knipsede et billede på et tidspunkt hvor chokoladesmelteren lignede en rigtig chokoladesmelter med chokolade løbende ned af alle sider.

2013 Marcipankugler 210513 (7)

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.