Til livsstilsmesse på Hindsgavl Slot

Dansk

2013 Livsstilsmesse 100513 (2)

I dag var vi en tur til Hindsgavl Slot i Middelfart, hvor de holdt livsstilsmesse. Dette inkluderede alt fra tøj og smykker, fjernsyn og havemøbler til græsslåmaskiner og blomster, mad og vin. Vi kom selvfølgelig primært for den sidste gruppering. Jeg havde fundet en deal på nettet, så vi fik billetterne til halv pris (50 kr. stykket), og jeg synes vi fik tjent pengene ind igen. Der var smagsprøver i madteltet, hvor vi fik ost og pølse, brød og pesto, chokolade og is, juice og fiskefrikadelle og hvad der nu ellers røg indenbords. En af boderne uddelte “små” fiskefrikadeller. De var små sammenlignet med de normale man køber ved fiskehandleren, men store sammenlignet med almene smagsprøver.

Det var rigtig fint, og vi kom også hjem med lidt forskelligt. Der var noget til aftensmaden, og så forærede mine forældre mig tre silikoneforme til fyldte chokolader. Der var en stor bod med masser af den slags, og jeg kunne hurtigt være løbet af sted med det hele. Personligt synes jeg ikke at jeg kan få for mange bage- og chokoladeforme, men der er muligvis nogen som er uenige.

Vi fik også en is ved isboden, hvor jeg valgte chokolade og hyldeblomst. De var begge to udmærket, men jeg blev måske lidt træt af chokoladeisen halvvejs igennem. Den var ikke helt kraftig nok, synes jeg.

Vejret var lidt svingende. Da vi startede i Odense var det rigtig fint vejr, dog en smule blæsende, men da vi nærmede os Middelfart trak det op, og det småregnede lidt mens vi gik rundt på messen (som var primært udenfor, men der var også telte). Efter messen tog vi ind til centrum og kiggede lidt på butikker, og her kom der en ordentlig skylle mens vi gik rundt i Imerco, og det fortsatte med at regne på vej tilbage til Odense. Det var dog ikke så galt, at vi endte med at blive gennemblødte, så vi var heldige med vejret på den måde. Og det er jo også bedre at det får regnet igennem i dag end i morgen!

Derudover var jeg også til frisør i dag. Jeg fik studset lokkerne, og så fik jeg også vokset og farvet øjenbrynene, hvilket var en helt ny oplevelse. Det ser nu udmærket ud, og det var rart at få håret gjort lidt pænere til arrangementet i morgen. Jeg er rigtig dårlig til at gå til frisøren, fordi jeg synes det tager så lang tid og det koster alt for meget, så det er typisk én gang om året at jeg kommer afsted, men jeg bliver jo kun gift én gang.

Og i morgen går det så løs! Det bliver rigtig spændende. Nu får vi at se om jeg kan falde i søvn i aften, eller om jeg ligger og venter spændt på at det bliver lyst, så vi kan komme i gang.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.