Indpakket og friturestegt

Dansk

2013 Hjemmelavede forårsruller 050513 (5)

I søndags havde vi igen en bryllupsarbejdsdag, da jeg havde besluttet mig for at vi skulle have hjemmelavede forårsruller. Købeforårsruller er også OK, men det er ikke en kulinarisk oplevelse. De helt små består mest af dej, så der er ikke meget fyld, der trænger igennem, og til min bryllupsreception vil jeg selvfølgelig gerne servere noget, der er i orden, og som jeg selv synes, at jeg kan stå inde for. Derfor lavede jeg mit eget fyld.

Fyldet bestod af hakket kød (svin og kalv), forårsløg, frisk chili, løg, champignon, rød peberfrugt, revet hvidkål, revet gulerod, hakkede nudler, forskellige krydderier og meget finthakkede rejer. Altså, den originale tanke var at forårsrullerne skulle indeholde grofthakkede rejer, og jeg mener stadig at det ville have været bedre, da man så rent faktisk ville kunne vide at de var der, men den enes definition af grofthakket er en andens finthakket, og så var det sådan her de endte med at være. Jeg må så indrømme, at det også er nemmere og hurtigere at hakke rejerne i foodprocessoren, men grofthakket bliver de ikke.

Jeg er ikke helt sikker på, hvor mange forårsruller vi endte med at folde, men et sted mellem 160 og 180. Nogle enkelte sprak under friturestegningen, men dem spiste vi til aftensmad, så det var i orden. De blev ganske udmærket, og jeg kunne godt finde på at lave en portion igen en anden gang. Altså, måske ikke lige 180, men 50 eller lignende, og så smide dem i fryseren til hurtig aftensmad en anden gang. De var helt sikkert meget mere spændende end dem man køber.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.