Den store indkøbstur

Dansk

2013 Citti Markt 070513

I går var vi en tur i Tyskland, Ledsageren og jeg, for at handle ind til receptionen sidst på måneden. Vi var godt belæsset da vi kørte hjem igen. Det var drikkevarerne, der tyngede mest ned. Sådan 9 kasser med øl og sodavand optager alligevel en del plads i bilen. Vi startede i Citti Markt, hvor vi tog det stille og roligt og fik kigget på alle hylderne og alle rækkerne. Der var mange spændende ting, som altid, og jeg fandt noget mere Callebaut chokolade, som jeg blev nødt til at købe. Det var 2,5 kg med “mørk” chokolade. Jeg siger “mørk”, fordi den kun var omkring 50 %, så ikke mørk mørk, men dog mørkere end den lyse på cirka 36 %.

Vi spiste i cafeteriaet, men Citti Markt er ved at bygge om, så den oppe på 1. sal var lukket, og de havde i stedet åbnet en nødcafé i stuen, hvor de kun serverede kold mad, fordi der ikke var noget rigtigt køkken. Jeg var derfor lidt skuffet over at jeg måtte nøjes med bratwurst og kartoffelsalat til frokost. Det var trods alt udmærket, og kartoffelsalaten var da lidt mere spændende end bare kartofler i fed mayonaisse, men helt exceptionelt var det nu ikke.

Efter Citti Markt tog vi i Otto Duborg, da Citti Markt ikke konkurrerer på øl og sodavand, så dét var meget billigere i grænsebutikkerne. Vi nåede Tyskland omkring kl. 13, og på en helt almindelig tirsdag var der ikke mange mennesker i butikkerne, hvilket var dejligt. Vi kunne ganske stille og roligt finde de ting, vi gerne ville have, og skulle ikke slås om varerne, skubbe os igennem mængderne, eller stå i kø i en halv time for at betale. Jeg vil helt sikkert overveje at tage til Tyskland igen om aftenen, næste gang det bliver relevant. Det var en dejlig afslappende tur.

I Otto Duborg fandt jeg også en stor 1,5 kg pose lys chokolade af en god kvalitet til 70 kr., som jeg dog ikke købte, fordi jeg trods alt har en del hjemme i kælderen endnu, så det er værd at holde øje med næste gang. Det var billigere end i Citti Markt, men de havde så også kun én udgave. Jeg var dog skuffet over deres priser på Marabou, som kostede 20 kr. for en plade, og det synes jeg ikke er billigt. Heldigvis har vi stadig i kælderen, så det var ikke strengt nødvendigt, jeg ville bare gerne have haft nogle flere varianter. Min favorit er jo Marabou Daim, men fx Digestive er også god.

Før indkøbsturen havde vi dog et stop på vejen. Vi havde en aftale med fotografen, så det fik vi også lige nået. Vi fik snakket lidt om hvad vi havde tænkt os, osv., og mere var der egentlig ikke i det. Jeg er sikker på, at det nok skal blive godt. Det er jo efterhånden allerede på lørdag!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.