Onsdagsspisning den 1. maj 2013

Dansk

2013 Onsdagsspisning 010513 (1)

I går kom mine forældre på besøg til den sædvanlige onsdagsspisning. Denne gang foregik det dog hos os. Det er snart længe siden at vi har haft dem til spisning, men jeg har haft rigtig travlt det sidste års tid med studie, job og nu speciale, så der har ikke rigtig været overskud til at skulle sammensætte en gæstemiddag, men nu passede det hele så endelig sammen.

Til forret serverede vi en lille tomatret, bestående af tomatsovs i bunden, herpå rejer og feta, og så gratineret i ovnen.

2013 Onsdagsspisning 010513 (3)

Hovedretten var flæskestegsburgere, hvor Ledsageren selvfølgelig stod for at stege kødet, og det blev rigtig godt. Meget sprøde flæskesvær. Vi serverede det med burgerboller, lun rødkål, agurkesalat, burgerdressing og sennep.

2013 Onsdagsspisning 010513 (5)

Som tilbehør serverede vi et grøntsagsfad med cherrytomater, radiser, gulerod, agurk og bladselleri sammen med to slags dip (hvidløg og forårsløg).

2013 Onsdagsspisning 010513 (4)

Desserten var en resteret, men en god en af slagsen! Det var min ovnbagte pandekageret, som jeg efterhånden har lavet en del gange. Vi havde en pose pandekager i fryseren, så de skulle jo bruges, nu hvor vi gør plads i fryseren til alt den mad, der dukker op i forbindelse med brylluppet. Retten blev lagt lagvist sammen med pandekager, solbærsyltetøj, nutella, hvide og lyse chokoladeknapper, banan og toppet med nødder (paranødder, hasselnødder og mandler) i karamelsovs.

2013 Onsdagsspisning 010513 (2)

Den blev ikke 100 %, som jeg gerne ville have haft den. Karamelsovsen blev ikke tynd nok, hvilket så ikke gjorde så meget, når den blev serveret varm, men jeg kom alligevel nogle ekstra smørklatter på toppen inden den røg i ovnen i et forsøg på at bløde den lidt mere op. Derudover endte der med at være lidt for meget væske i bunden, men det var nok fordi bananskiverne også kom fra fryseren, og selvom de havde stået et stykke tid, var der nok lidt for meget is på dem stadigvæk (skønt de var stort set tøet op ellers), da jeg lagde kagen sammen. Men i sidste ende smagte den rigtig godt. Vi serverede den med flødeskum.

Derudover havde mine forældre også en lille gave med til os i form af et lille skilt, som kan ses herunder:

2013 Onsdagsspisning 010513 (6)

Jeg har ikke besluttet endnu, hvor det skal hænge, men det skal i hvert fald hænge et sted, hvor man kan se det, så det kan godt være at det ender med en permanent plads i køkkenet. Sloganet er lige et slogan, der passer på os!

Så snakkede vi også lidt om brylluppet, som jo efterhånden er i næste uge! Ledsageren tager ned til sin far om torsdagen, og så kommer mine forældre her. Jeg har fået lovning på at vi skal have sushi om torsdagen, så det glæder jeg mig meget til! Om fredagen har jeg en tid ved frisøren, og så skal vi en tur til livsstilsmesse i Middelfart. Det er mærkeligt at der kun er en lille uge til nu. Tiden er gået hurtigt, synes jeg. Det bliver rigtig spændende, og jeg er sikker på at det bliver en fantastisk dag. Vi har mange gode ting planlagt, så jeg er sikker på, at det bliver en succes.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.