Der hvor man selv samler sin burger

Dansk

2013 IKEA 300413 (1)

Vi skulle bruge nogle ting til bryllupsreceptionen, som vi kunne erhverve i IKEA. Vores nye taktik til at handle uden stress i IKEA er at gøre det på en hverdagsaften og at planlægge at spise aftensmad i deres cafeteria. Så skal man ikke skynde sig at lave aftensmad, skynde sig at spise den og så skynde sig i IKEA. I stedet kørte vi ganske roligt i IKEA, spiste et par saml-selv-burgere og en mindre portion softice, og herefter fandt vi en indkøbsvogn og lokaliserede det meste af det, som vi ledte efter. Én ting måtte vi gå forgæves efter, men det kan nåes endnu.

Det er et ganske udmærket koncept med deres burger, synes jeg. Ved kassen får man udleveret en bolle, en bøf, en lille pakke ketchup og salatmayonaisse samt pomfritter, og så fylder man herefter op med grøntsager fra salatbaren. Kom man kun for salatbaren var den rimelig skuffende, men til burgeraften var der både rå løg, tomat- og agurkeskiver samt snittet salat, og det er jo udmærket. Der måtte nu godt have været noget mere ketchup, når nu der er pomfritter til, men ellers var der en fin burger til 49 kr.

Så insisterede Ledsageren også på at vi skulle have softice, så det blev vi jo nødt til. Det var også saml-selv-softice, hvor man kan tage ad libitum. Det handler dog om at holde tungen lige i munden, når man skal styre strålen af softice, så den lander mere eller mindre rigtigt i det lille glas. Dertil var der fire slags saucer: Jordbær, chokolade, karamel og lakrids. Lige den sidste havde jeg ikke prøvet før, og den havde de ikke, da vi besøgte dem forrige gang. Den var faktisk udmærket. For min smag måtte der gerne have været lidt kraftigere lakridssmag, men det smagte ellers udmærket. Softicen er lidt kedelig alene, men så har man jo saucene at peppe den op med.

2013 IKEA 300413 (3)

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.